Опшетствено-Хуманитарна работа

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА МЕЃУНАРОДЕН ДЕН БЕЗ АВТОМОБИЛИ

Денес во нашето училиште ООУ,,Наум Наумовски – Борче” беше  одбележан Меѓународниот ден  без автомобили - 22 септември. Преку оваа активност учениците испратија  јасна порака дека овој ден е од големо…