14 – тите по ред училишни лиги

Денес во нашето училиште ”Наум Наумовски Борче “ во спортската сала започнаа 14 – тите по ред училишни лиги, каде 1300 ученици ќе се натпреваруваат во фудсал, кошарка, одбојка, тенис, пинк понг, шах и атлетика во организација на општината.
Спортот повторно ги обединува учениците од сите 11 основни училишта кои што се наоѓаат на територија на општина Гази Баба.

 

Related Post