ПРВЕНСТВО ВО ШАХ ЗА МЛАДИ НА ГРАД СКОПЈЕ 2019

Ученикот Никола Петровски од второ одделение ја зема првата награда.Честитки и многу успеси понатаму за Никола и наставникот Јовица Николовски.

Related Post