Успеси на нашите ученици

Мане Манов – прва награда за најдобар есеј -Есен во Гази Баба и степендија за најдобар спортист

Дарија Петрушевска – степендија за талентиран ученик

Анастасија Митева – освоена награда за најубава ликовна творба по повод Денот на општината. Честитки и голема подршка од одделението.

Related Post