Гратско првенство во стандарден шах

Гратско првенство во стандарден шах 15,16 и 17 ноември во Јахја Кемал Скопје

Успеси.
Никола Петровски прво место во категорија до 8 год
Сара Марковска второ место во категорија до 14 год
Ана Марија Марковска трето место во категорија до 12 год

Related Post