Едукативна симулациска вежба на пожар

Во ООУ,,Наум Наумовски Борче“ на ден 20.12.2019 (петок ) се изведе Едукативна симулациска вежба на пожар со повредено лице. Голема благодарност до Црвен крст и Против пожарна бригада на Град Скопје.