Запишување на ученици во прво одделение

Запишување ученици во прво одделение во учебната 2023/24 година Почитувани родители/старатели, ООУ „Наум Наумовски Борче“ – Скопје, Ве известува дека Согласно Законот за Основно образование ќе врши запишување на учениците во прво одделение за учебната 2023/2024 година од 02.05.2023 г. до 31.05.2023 година. Право на запишување во прво одделение имаат: • деца кои до крајот…

Read More