На општински натпревар по природни науки, одржан на 10.03.2023 г.учениците од IV, V и VI одделение ги постигнаа следниве резултати:
IV -а одд. ментор Виолета Силјановска
Јана Георгиевска – II награда
Дафина Денковска – II награда
Јана Стојевска – II награда
Стефан Петковски – II награда
Антонио Ристовски – II награда
Теона Петкова – III награда
Михаил Дукоски – пофалница
IV -б одд. ментор Гордана Ѓорѓиевска
Јована Славковска – II награда
Иван Ангеловски – II награда
Марко Јовановски – II награда
Давор Трајковиќ – III награда
Дамјан Атанасовски – III награда
V одделение ментор Даниела Кузманоска
Теодора Гијевска – III награда
Дамјан Милошевски – III награда
VI одделение ментор Фросина Ристовска
Петра Толева – II награда
Давид Савески – II награда
Пепита Димовска – пофалница

Leave a Comment