Општински натпревар по природни науки

На општински натпревар по природни науки, одржан на 10.03.2023 г.учениците од IV, V и VI одделение ги постигнаа следниве резултати: IV -а одд. ментор Виолета Силјановска Јана Георгиевска – II награда Дафина Денковска – II награда Јана Стојевска – II награда Стефан Петковски – II награда Антонио Ристовски – II награда Теона Петкова – III…

Read More