Патронен празник на училиштето

Одбележување на ООУ „Наум Наумовски Борче“ одбележа 62 години од постоењето со свечена програма подготвена од учениците и наставниците. Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски присуствуваше на одбележување на патрониот празник и пред присутните гости се обрати и порача секоја наредна година училиштето да брои се поголеми успеси. “Благодарение на образованието, имаме можност да…

Read More